Hvem er “SVINET” ?? Dette er hvad endnu et dovent miljøsvin har smidt i naturen..

Hvem er “SVINET” ??

Hvorfor?? Ja det spørger jeg mig selv om, på egne og måske også andres vegne.. HVORFOR??

Dette er hvad endnu et dovent miljøsvin har smidt i naturen..I onsdags den 9. april kl. 18.03, tog jeg dette billede af endnu et miljøsvin, som åbenbart synes der er alt for langt på genbrugspladsen med sit eget lort..
Stedet: Bænken i den vestlige ende langs med stien som kører rundt om Odinssøen i Vojens. Der er ja hold nu fast hele 2,5 km i bil ud til genbrugspladsen, hvor man helt gratis kan aflevere sit affald. Men det er vel alt for langt og nårh ja så skal du også i flere containere for at komme af med det, da man ikke bare kan smide det i en stak derude..
Jeg kan godt se hvorfor lortet bare skal læsses af i naturen.. Det andet tager ALT for meget tid..

Ikke første gang
Ja det var jo bare ikke den første for ugen inden havde der også stået noget affald på samme sted, men det havde garanteret Haderslev Kommunes folk fjernet for, ja måske det samme svin…
At man gør noget sådan gør mig arrig, for det koster jo samfundet penge at der skal ryddes op efter dovne idioter. Penge som kunne blive brugt på ældreplejen, skoler og institutioner og ja sågar reparation af  veje, som ikke kan holde vinteren over uden at få skader. Men næææhhh nej egoismen og dovenskaben er vigtigst i vores samfund idag..