Så “kig” da efter Det var dette billede som jeg fik op under min installation til digital postkasse

Så “kig” da efter

Genstart Internet explorer, hvorfor når jeg ikke bruger det
Det var dette billede som jeg fik op under min installation til digital postkasse

Har idag oprettet den nye digitale postkasse for virksomheder.

Undervejs fik jeg en hilsen fra Nets, om at de kunne se jeg bruger Windows 8. Det er korrekt, men at de så også kan “se” at jeg  bruger Internet Explorer undrer mig. Jeg benytter ikke det – ja rent ud sagt skrammel. Min foretrukne browser er Google Chrome og alternativt benytter jeg Mozilla Firefox.

Men dette er vel bare endnu et eksempel på at Nets og det nationale digitaliserings system, hvem der så end står bag reelt ikke ved hvad de laver.
Senest var problemet med en Java opdatering som nedlagde NemId i flere dage, fordi den løsning er bygget på Java. Heldigvis er meldingen nu at NemId i 2014 bliver rettet og lavet i en ny version. Det tror jeg mange helt klart vil “synes godt om”.