Geocachings vigtigste værktøj – GPS’en Garmin etrex 10 gps til geocaching

Geocachings vigtigste værktøj – GPS’en

Jeg faldt over og begyndte at interessere mig for geocaching i efteråret 2013, der skulle jeg med min søn slå lidt tid ihjel. Vi blev enige om at gå på “skattejagt”, det endte med at finde 4 lokale caches. Siden er det tal bare steget og steget. Samtidig med at jeg nu er begyndt at udlægge nogle caches selv som andre kan finde, det er dejligt at komme ud i naturen og endda opleve steder som man måske ikke vidste fandtes.

Måtte finde en bedre geocaching GPS

Der fandt jeg ud af at min Iphone 4S, med de apps der findes dertil, en gratis intro og en købe app som har masser af gode features. Dog er min Iphone ikke præcis nok, da jeg især skulle bruge nogle præcise koordinater på de geocaches jeg selv udlægger. Derfor måtte jeg igang med at lede efter et alternativ. Det endte med en Garmin Etrex 10, godt nok sort/hvid og den viser ikke et kort som man kender fra Google Map eller de apps man kan få til telefoner eller tablets.
Men en ting er sikker jeg mangler det faktisk ikke, dog kun når man skal fornemme hvilken vej man skal gå, så mangler der et “rigtigt” kort. Det glemmer man dog når man går ude i naturen.
Jeg prøvede min Garmin Etrex 10 på en cache jeg tidligere ikke kunne finde, da min Iphone ledte mig lidt på vildspor. Med den nye håndholdt Garmin GPS blev jeg ledt direkte til cachen – SUCCES, endda første gang.

Er du til farver?

Der findes dog også GPS’er med både touchsreen og farveskærme, hvordan de er – ja ærligt – ved jeg ikke, men du kan se og læse mere om dem herunder.
Garmin Dakota 10
Garmin Dakota 20

Har du eventuelt fundet interesse i geocaching, så læs meget mere om det på min hjemmeside om netop geocaching her