Best Oil går sammen med Go’on

GO'on gruppen Go’on Gruppen A/S har erhvervet aktierne i Best Oil (JCBH A/S) og indehaveren af Best Oil, Jan Christensen, er i samme forbindelse blevet medejer af Go’on Gruppen A/S.
“Vi har igennem længere tid sonderet mulighederne for et tilkøb til vores forretning i Go’on og disse sonderinger er nu endt med en akkvisition af Best Oil. Vores primære ærinde har været at forøge vores gennemløb af liter, så vi kan opnå bedre indkøbspriser. I dialogen med Best Oil, har vi derudover identificeret en række muligheder, som kan realiseres under et fælles ejerskab. Best Oil henvender sig med sine 4 stationer primært til BtB salg, mens vi hos Go’on primært bevæger os i BtC segmentet. Under et fælles ejerskab, får vi nu hele paletten og samtidig øger vi den volumen af olie vi skal handle ind betragteligt”, udtaler Mick Kjær, Administrerende Direktør i Go’on Gruppen A/S.

Best OilBest Oil blev etableret af Jan Christensen og Bent Hansen i 2008 og har i dag stationer i Padborg, Vejen, Bolderslev og Tønder. Jan Christensen siger om aftalen med Go’on: “at vi på så få år har bragt Best Oil i en position, hvor et salg til Go’on har kunnet realiseres, er i høj grad en fortjeneste der tilkommer mine medarbejdere i Best Oil. Vi var egentlig ikke på udkig efter et salg, men det blev i processen med Go’on klart for os, at Best Oil fremadrettet vil stå endnu stærkere med Go’on som ejere. Vi får en organisation og et netværk som dækker hele Danmark, og derudover ligger der konkrete planer om en udbygning af de ben som Best Oil står på, noget som var væsentligt for mig og mine medarbejdere ved indgåelse af aftalen med Go’on”.

Jan Christensen fortsætter som hidtil i Best Oil regi og bliver dermed i høj grad medvirkende til, at de nye planer med Go’on og Best Oil realiseres.
Bestyrelsesformand og hovedaktionær i Go’on Gruppen A/S, Søren Hanssen, udtaler om tilkøbet af Best Oil:
“Best Oil og Go’on skal fortsætte som to selvstændige brands. De henvender sig til forskellige segmenter, og det vil de fortsætte med i det nye ejerskab. Jeg forventer, at den største effekt af købet, vil være besparelser på det fælles indkøb, men en omfordeling af de daglige opgaver mellem de to selskabers medarbejdere bør også frigøre betydelige ressourcer, der kan benyttes til at realisere vores planer for selskabernes udvikling.
Jeg er glad for samtidig at få Jan Christensen ind i ejerkredsen, da han kommer med en betydelig erfaring fra branchen, og det er samtidig afgørende for mig, at dem der skal realisere vores ambitiøse mål, også får en bid af kagen.”
Udover vækst i antallet af stationer, vil der også fremadrettet være fokus på mulighederne i at samle indkøbet for de mange mindre oliehandlere der findes i Danmark. “I dette markedet er de små tvunget til at stå sammen, hvis der skal handles ind til fornuftige priser. Med købet af Best Oil har vi taget første skridt til denne samling af olieindkøb”. Slutter Mick Kjær.

Links:
Go’on Gruppen
Best Oil