Er det ikke et spørgsmål om at træde varsomt?

Benzin skilt Tønder
Dette billede er taget den 21. oktober 2010 klokken 16.43 og viser at prisen kun har taget en tur .. opas

Uge efter uge står der i spalterne på diverse onlinemedier at nu stiger prisen på brændstof igen og igen.

Idag kan man på Ekstrabladet finde ikke mindre end to artikler om benzinpriserne.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1710378.ece
http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article1710466.ece

Den første handler om at man skal nå at tanke inden prisen igen stiger og nummer to om dem der ikke “nåede” det.

Men når man som bilist piver over priserne konstant stiger er der jo en mulighed kør da for en i h….. ordentligt. Jeg tilbringer dagligt omkring halvanden time på landevejen til og fra arbejde. Hertil skal lægges anden kørsel ud at handle, familiebesøg eller lignende.
Dagligt kører jeg som minimum 100 kilometer fra Vojens til Tønder og retur, det i en dieselbil som ifølge papirerne kan køre knap 17 km pr liter. Derfor tanker jeg som minimum en gang i ugen måske to og ja det koster, men jeg tanker ikke hovedløst, jeg ser på prisen og er den enorm høj fylder ejg på til mit forbrug plus det løse, er literprisen lav, ja så er nålen på fuld tank.
Tilbage til min kørsel jeg kører faktisk omkring 19-20 km/liter i min bil, hvordan kan man så det?
– Jo ikke noget med de voldsomme accelerationer, jeg holder en konstant fart og overhaler ikek med 200 i timen. Med til den gode økonomi tillægger jeg også en autopilot, en sørger jo for at min fart er konstant den samme.
Det betyder at jeg faktisk rigtig meget bliver overhalet af biler, som på lang afstand er tydeligt at se de kun har et for øje “Brænd så meget benzin af som muligt, på korteste tid”, dem lader jeg da passerer og tænker: -Uha du må tjene godt, siden du har råd til det. Sjovt nok er det som oftest de store og dyrere biler der banker forbi…
Af og til oplever jeg også det modsatte at jeg selv kommer til at køre bagved nogen og her bliver det tricky for de kører mærkeligt!! Et øjeblik er de lige foran mig få sekunder senere er de langt fra og pludselig er jeg oppe ved dem igen, og nej det er ikke mig der træder på speederen, jeg har den konstante fart i min autopilot.

Men pointe her er blot, er vi ikke selv skyld i at vi skal beatle overpris, hvis nu vi undlod at banke speederen i bund, kører vi længere på literen.

Dem der tjener på vores dumhed er staten og oliebaronerne i Mellemøsten..