Tagmaling frisker taget op

Tagmaling frisker taget op

Tagmaling frisker taget op

Giv dit hus et helt nyt look, ved at male taget med tagmaling. Foruden et nyt udseende beskytter det også taget mod vejr og vind.
Overvejer du at male dit tag, skal du tage nogle vigtige overvejelser i betragtning.

Før du begynder at male dit tag, er det afgørende at forberede det ordentligt. Det gøres ved at fjerne al gammel maling, mos og alger ved hjælp af en skraber, algefjerner gerne ved brug af en højtryksrenser.

Når dit tag er rent, skal du male det med en tagmaling af god kvalitet, det er en fordel at give en fortyndet udgave som første gangs behandling. Ikke kun for vedhæftningen men også for at sikre dig mod at taget suger al malingen.

Til at male dit tag anbefaler vi tagmaling, den er tilgængelig i de mest gængse farver, som bruges til tage også en farve, der passer til dit hus.
Denne tagmaling er også anvendt af mange professionelle tagmalere, samtidig med at malingen er produceret i Danmark.
Hvilket er med til at hjælpe vores miljø ved ikke skal transportere det verden rundt.

Hvor let er det at male tag?

  • Fjern al gammel maling, mos og alger.
  • Påfør en primer (eventuelt fortyndet tagmaling) med en pensel eller rulle.
  • Påfør to lag tagmaling med en pensel eller rulle, det er også muligt at benytte en sprøjte. Lad hvert lag tørre helt, før du påfører det næste lag.

Man skal ikke male taget når det er vådt, i regnvejr eller i direkte sol.
Ved vådt eller fugtigt tag er vedhæftningen ikke god, ligesom malingoverfladen kan boble af, når fugten efterfølgende skal væk fra overfladen. Hvis det er i direkte sol, tørrer malingsfilmen for hurtigt, hvilket kan give striber og forbruget af maling stiger.

Dette indlæg er reklame og sponsoreret af malingbixen.dk