87 % trimmer missen

Intimbarbering er blevet en fast rutine for de fleste kvinder, men det er ofte ikke helt uden problemer.

Vivag barbergel
Vivag barbergel

Derfor lancerer Vivag® nu en barbergel specielt udviklet til intimbarbering.
Følelsen af at være lækker, sexet og ren er for mange i dag forbundet med det hårløse look- både på ben, under armene og oftest også i de intime områder. Men rifter, irriteret hud, indgroet hår og ubalance i underlivet er nogle af de gener, som kan følge med, når man ofte barberer sig intimt. Huden omkring de intime områder kræver nemlig helt speciel pleje og omsorg, hvis den skal kunne holde til trimningsrutinen.
Den nye Vivag® Feminin intimbarbergel er specielt udviklet til barbering i intimområderne, og hjælper med at opretholde kroppens naturlige balance. Den nye barbergel er helt uden farvestoffer og parabener, og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Gelen indeholder aloe vera og Vitamin E, som virker beroligende på huden og tilføre fugt. Samtidig indeholder Vivag® Feminin intimbarbergel mælkesyre, der er med til at forstærke hudens egen beskyttelse.
Barbering med Vivag® Feminin intimbarbergel giver huden omkring de intime område præcis den særlige pleje og omsorg, der er behov for, og efterlader huden ren og silkeblød.
Vivag® Feminin intimbarbergel 150 ml. vejl. pris kr.75,95
Forhandles på apoteket og i Matas